Gjesteparkering kort + ny p-app

Det har nå blitt delt ut ett P gjestekort til hver leilighet/ andel. Dette kortet skal gjøre det lettere for P-service og se hvem som står på gjesteparkeringen vår. Vi har dessverre noen andelseiere som bruker disse plassene som sin private p-plass. Beboer må sørge for at deres gjester får dette kortet, slik at det er godt synlig for P-service. Disse kortene skal ikke benyttes av andelseier, da vil dere bli ilagt bot. Ser vi at dette kortet kopieres eller misbrukes vil det ikke bli utstedt nytt kort.

Vi har fått spørsmål om kortene skal fylles ut. Disse er allerede forhåndsutfylt og  klare til bruk. P-service kommer til å se etter gule eller blå kort.

Andelseiere som har gjester med behov for parkering over 72 timer, må innhente tillatelse fra
styret slik som før for å få utdelt midlertidig gjesteparkeringskort (blått).

Det er nå kommet på plass parkering i egen app. infoskriv om denne er lagt i alle postkasser til beboere i østausa.

NY PARKERINGS APP FOR BEBOERE I ØSTAUSA

Ved å bruke appen kan flere av dine gjeste stå her samtidig uten å måtte kontakte styret for ekstra p-kort.. Husk at at vi har 18 gjesteparkeringsplasser fordelt på 132 andelseiere. Er gjesteparkeringen full henvises det til gateparkering.

20191112 Beboerinfo Nov

I beboer info har det blitt en endring siden sist, styret har endret sperrefristen for parkering etter 72 timer fra 3 virkedager til 1 virkedag.