Informasjon som er viktig å få med seg fremover

Inngangspartiet i 38 A-C stengt tirsdag 20. september, kl. 23:00-1:30

Tirsdag 20. september vil Consolvo utføre arbeid på inngangspartiet med akrylbelegg. Inngangsdør til oppgangen vil være stengt i perioden mellom kl. 23:00 og kl. 1:30 (det vil altså ikke være mulig å gå inn og ut av inngangsdøren).

Akrylbelegget har en sterk lukt, men er ikke helseskadelig.

 

Nye varmekabler nedre garasje – garasjen stenges 4. og 5. oktober!

Varmekablene i bakken ned til garasjeporten til nedre garasje ble ødelagt mot slutten av forrige vinter. Etter anbefaling fra elektriker vedtok styret at det skal legges nye varmekabler i nedgangen, dette i stedet for å reparere eksisterende varmekabler. Arbeidet vil gjennomføres av Elektro-Sivert AS og Tronslien AS tirsdag og onsdag 4. og 5. oktober. Inngangen til nedre garasje vil altså stenges  4. og 5. oktober, og det blir ikke mulig å kjøre inn eller ut av denne etter arbeidet er påbegynt.

 

Komprimatorbil og sykkelrydding, tirsdag 11. oktober

Det vil bli satt ut bur til småelektrisk og farlig avfall mandag 10. oktober (uke 41, uken etter høstferien). Burene hentes tirsdag 11. oktober, og det kommer da samtidig komprimatorbil for å samle inn gjenstander beboerne har satt ut. Avfallet settes utenfor egen inngang.

Det vil samtidig bli gjennomført en gjennomgang av sykler i sykkelbodene, slik at herreløse sykler kan fjernes og det kan bli frigjort plass i sykkelbodene. Alle bes om å merke sine sykler med vedlagte merkelapper, hvor man selv skriver på navn, innen tirsdag 11. oktober. Umerkede sykler vil bli levert til gjenbruk eller kastet.

Og her er lenke til : NAVNELAPPER (til sykkelmerking 2022) hvis det er behov for å printe ut flere.

 Info angående kvelds- og helgearbeid – balkongprosjektet

Consolvo vil bruke tirsdag ettermiddag/kveld 20. september på å istandsette resterende på blokk 1 (blant annet skillevegger osv.). Dette for å få maksimalt ut av tiden frem til akrylbelegget skal legges foran inngangspartiene, som nevnt i første avsnitt.

Det er videre gitt tillatelse til å bruke deler av førstkommende lørdag, 24. september, på å fjerne gamle bolter til gamle markiser. Det gjelder kun balkonger på bakkeplan i oppganger A-C, D-F og G-H. Arbeidet varer fra ca. kl. 9 til kl. 15.

 

Ta kontakt med styret på styret@ostausa.no (eller ved lapp i postkassa på Grendehuset) om det skulle være noe.